Veelgestelde vragen

Het actuele aanbod van Nissan Business Finance is hier te vinden.
Ja. Een Private Lease contract via Nissan Business Finance voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease.
Wanneer het product voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Private Lease vindt u de logo’s van het Keurmerk terug op alle offerte- en contract documenten. Wanneer het product van de aanbieder is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease, kent deze aanbieder een deelnemerspagina op de website van de stichting. Daarnaast ontvangt u bij elk Private Lease aanbod de Algemene Voorwaarden Private Lease zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Deze voorwaarden vindt u hier.
Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw private leaseauto! Meer informatie over Stichting Private Lease kunt u hier terugvinden.
Ja, dit is mogelijk. De dealer bij u in de buurt helpt u graag verder.
De beschikbare opties verschillen per model en uitvoering. Selecteer hier uw gewenste model en zie welke opties er zijn. Staan de door u gewenste opties er niet bij? Neem dan contact op met uw lokale Nissan dealer en zij helpen u graag verder met een offerte op maat.
Nissan Business Finance werkt niet met vooraf bestelde modellen. Wij bestellen de auto van uw keuze bij de door u gewenste Nissan dealer. Uw dealer helpt u dan ook graag met uw keuze en kan u adviseren welke combinaties op korte termijn beschikbaar zijn.
Het kenteken wordt middels RTL-registratie op uw persoonlijke gegevens geregistreerd (indien u als contractant vermeld staat). Hiervoor hebben wij een kopie van uw geldige Nederlands rijbewijs nodig. Iedereen dient voorzichtig om te gaan met zijn of haar identiteit. Wij willen u er graag op wijzen dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een app heeft ontwikkeld om een veilige kopie van uw identiteitsbewijs te maken. Download de app “KopieID” in de App Store, Play Store of de Windows Phone Store. Let op dat u alleen uw BSN-nummer verwijdert. Uw rijbewijsnummer dient zichtbaar te blijven.
Uw eigen Nissan dealer gaat graag met u in gesprek over de inruil mogelijkheden van uw huidige auto.
Ja, dat kan bij Nissan Business Finance. Uw Nissan dealer adviseert u graag over alle mogelijkheden op het gebied van opties en accessoires.
Nissan Business Finance biedt Private Lease contracten aan voor particulieren. Zoekt u een oplossing voor uw medewerkers of uw bedrijf? Neemt dan contact op met Nissan Business Finance.
Heeft u vragen over de status van uw beoordeling dan kunt u contact opnemen met EDR Credit Services via telefoonnummer 070 – 452 5310 of per e-mail teaminformatie@edrcs.nl. EDR Credit Services is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Nissansiness Finance.
Nee, op het moment dat u de leaseovereenkomst tekent heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Na het verstrijken van deze bedenktijd, bestelt Nissan Business Finance uw nieuwe auto bij de Nissan dealer van uw keuze.
Na goedkeuring van uw aanvraag en het verstrijken van de wettelijke bedenktermijn, bestelt Nissan Business Finance uw nieuwe auto bij de Nissan dealer van uw keuze. Uw dealer informeert u graag over levertijden en maakt met u een afspraak voor aflevering van uw nieuwe auto.
Er kunnen natuurlijk altijd redenen zijn waarom u uw nieuwe auto op korte termijn nodig hebt. Mocht u zeker weten dat u geen 14 dagen bedenktijd voor nodig hebt, dan kunt u een aanvullende verklaring ondertekenen bij uw Nissan dealer.
Nissan Business Finance bestelt uw nieuwe auto bij de Nissan dealer van uw keuze. Uw dealer zal met u een geschikt moment plannen voor de aflevering van uw nieuwe auto.
U kunt contact opnemen met Nissan Business Finance en wij helpen u graag verder met een machtiging. Met deze machtiging kunt u zelf een parkeervergunning aanvragen in uw gemeente.
Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat Nissan Business Finance het door u ondertekende leasecontract heeft ontvangen.
Winterbanden zijn niet standaard opgenomen in een Private Lease contract bij Nissan Business Finance. Wel kunt u deze optioneel bijbestellen. Uw Nissan dealer adviseert u hier graag over. Zie ook: Waar kan ik heen voor het wisselen van de winterbanden?
Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.
Ja, verlengen is mogelijk tot een maximale looptijd van 60 maanden. Neem hiervoor contact op met Nissan Business Finance.
Ja, dat is mogelijk. Dit kan na het verstrijken van de eerste 12 maanden van uw overeenkomst en hier zijn kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen 40% van de resterende termijnen van uw contract. Hoe hoog deze kosten exact zijn, hangt af van uw specifieke situatie. Nissan Business Finance brengt u namelijk nooit meer kosten in rekening dan in het geval u bij aanvang van het contract voor deze kortere looptijd had gekozen.
Wij gebruiken hiervoor de volgende formule:
Reeds betaalde termijnen + 40% beëindigingskosten < = Aantal maanden x oorspronkelijk tarief
Een voorbeeld:
U heeft gekozen voor een looptijd van 48 maanden. De overeengekomen leaseprijs bedraagt €250,00 inclusief BTW. Stel, u wilt na 42 maanden uw leasecontract voortijdig beëindigen. Het oorspronkelijke maandbedrag, behorende bij een looptijd van 42 maanden, had bij het afsluiten van uw contract €260,00 geweest.
Reeds betaalde termijnen 42 maanden x €250,00 = €10.500,00
Beëindigingskosten zijn dan: 40% van (6 maanden x €250,00) = €600,00
Is totaal €11.100,00 Indien u direct voor 42 maanden had gekozen, dan had u betaald 42 maanden x €260,00 = €10.920,00. Uw reeds betaalde termijnen + de beëindigingskosten mogen dus niet meer bedragen € 10.920,00 Uitwerking: (42 x €250,00) + (40% van 6 x €250,00) > 42 mnd x €260,00 = €10.920,00 €11.100,00 > € 10.920,00 U had dus € 180,00 gunstiger uit geweest indien u direct voor 42 maanden had gekozen en dit wordt met uw beëindigingskosten verrekend. Deze bedragen dus €600,00 - €180,00 = €420,00. Naast deze beëindigingskosten rekenen wij uw meer of minder gereden kilometers met u af, waarbij wij rekening houden met eerdere verrekeningen gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.
Nee, het leasen van een auto wordt volgens de huidige wet- en regelgeving niet gezien als een vorm van financiering. Nissan Business Finance blijft dan ook eigenaar van de auto.
Het maandbedrag zal niet veranderen, tenzij er fiscale wijzigingen optreden (bijvoorbeeld een wijziging van de houderschapsbelasting, btw, de assurantiebelasting of de invoering van een nieuwe belasting). Dit geldt overigens ook als u een auto koopt. Het bedrag op de offerte is het maandbedrag gedurende de gehele looptijd.
Wel kan het gebeuren dat u meer of minder kilometers rijdt dan u van te voren had verwacht. Dit kan dan aanleiding geven het jaarkilometrage in uw overeenkomst te wijzigen. In onze algemene voorwaarden vindt u alles tot in detail terug.
De volgende componenten zijn inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs:
 • Houderschapsbelasting
 • Reparaties, onderhoud en zomerbanden
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • WA Casco verzekering met een eigen bijdrage op Casco van €150,00
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • 24-uurs internationale pechdienst
 • Vervangend vervoer na 48 uur
 • btw
De kosten van brandstof dient u wel zelf te betalen. Ook kosten voor parkeren, wassen van het voertuig, connectiviteitsabonnementen en updates van het navigatiesysteem (indien aanwezig in het voertuig en niet vergoed door de fabrikant), bekeuringen en tolgelden zijn voor uw eigen rekening. Dit kan in bepaalde gevallen ook gelden voor het tussen beurten door vervangen of aanvullen van olie, ruitenwisservloeistof en ruitenwissers. Neemt u in deze gevallen contact op met uw Nissan dealer.
De volledige voorwaarden vindt u hier.
Het maandbedrag kan veranderen als gevolg van fiscale wijzigingen. Fiscale oorzaken zijn bijvoorbeeld wijzigingen van de houderschapsbelasting, assurantiebelasting of de btw. De houderschapsbelasting kan ook wijzigen wanneer u verhuist naar een andere provincie. Dit geldt overigens ook wanneer u een auto koopt. In onze algemene voorwaarden vindt u alles tot in detail terug.
Uw Eigen Bijdrage bij Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is €0,00 en uw Eigen Bijdrage bij Casco bedraagt €150,00. Wanneer er schade is ontstaan bij een tegenpartij welke door u is veroorzaakt, dan geldt er in dat geval een Eigen Bijdrage WA van €0,00. Mocht er daarnaast schade aan uw eigen auto zijn ontstaan, dan geldt er een Eigen Bijdrage Casco van €150,00. Indien het schadebedrag lager is dan uw Eigen Bijdrage, betaalt u alleen het bedrag van de schade en niet de volledige Eigen Bijdrage. Doordat er een Eigen Bijdrage is, kunnen wij de premie laag houden. Bij excessief schadebeeld (meer dan 2 verwijtbare schades per jaar) is Nissan Business Finance gerechtigd de hoogte van het eigen risico voor de resterende looptijd van de overeenkomst naar boven bij te stellen. De volledige voorwaarden vindt u hier.
Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease contract financieel verantwoord is werkt Nissan Business Finance samen met EDR Credit Services. Zij voorzien ons van een advies op basis van uw persoonlijke situatie. Dit doet EDR door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet u en weten wij dat u een verantwoorde keuze maakt voor het Private Lease product.
Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld. De financiële beoordeling hangt af van uw specifieke situatie en zal uitwijzen of u wel of niet in aanmerking komt voor Private Lease via Nissan Business Finance.
Bijtelling is alleen van toepassing wanneer uw werkgever u een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat u het contract als privé persoon afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.
Nee, dat is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om samen met uw partner een aanvraag te doen.
Nee, op dit private lease product is geen borg van toepassing.
Nee, een aanbetaling is niet vereist en ook niet mogelijk. Volgens het Keurmerk Private Lease mag er niet met een leaseprijs verlagende aanbetaling gewerkt worden op een privé lease overeenkomst.
Nee, er is bij Nissan Business Finance geen sprake van een slottermijn. Slechts de meer of minder gereden kilometers worden met u afgerekend en schades die niet onder reguliere gebruikersschades vallen. Een toelichting op aanvaardbare gebruikersschades vind u hier.
Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van uw aanvraag of u wel of niet in aanmerking komt voor Nissan Business Finance.
Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan €250,00 en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. De kans is dus groot dat u al geregistreerd staat, bijvoorbeeld vanwege een hypotheek. Ondanks dat Private Lease geen krediet is, zal ook een Private Lease product worden geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. Zo ook wanneer u een overeenkomst afsluit bij Nissan Business Finance. Uw overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel. Registratie zal plaats vinden onder de code OA (operationele autolease). Vanuit stichting Keurmerk Private Lease is de hoogte van de registratie vastgesteld op 65% van de som van de leasetermijnen. Voorbeeld berekening: Stel, uw maandtermijn bedraagt €200,00 per maand gedurende 36 maanden. Het bedrag wat bij BKR geregistreerd wordt bedraagt in dit geval: 65% van €200,00 = € 130,00 €130,00 x 36 maanden = € 4.680,- Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.
 • 1. Nadat u een aanvraag hebt gedaan via Nissan Business Finance zal deze worden doorgestuurd naar onze partner EDR Credit Services. U ontvangt hierna een bevestiging van de aanvraag per e-mail.
 • 2. EDR voert de (verplichte) financiële beoordeling uit. Om het u gemakkelijk te maken krijgt u toegang tot uw persoonlijke pagina in de portal van EDR.
 • 3. Nadat u alle gegevens heeft aangeleverd, zal EDR telefonisch contact met u opnemen. Wanneer de toetsing is afgerond informeert EDR u en Nissan Business Finance over de uitslag.
 • 4. Na een positieve terugkoppeling ontvangt u de overeenkomst, welke u kunt tekenen en terugsturen.
 • 5. Wanneer de door u getekende overeenkomst is ontvangen door Nissan Business Finance, bestellen wij de auto bij de Nissan dealer van uw keuze, nadat de 14 dagen bedenktijd is verstreken.
 • 6. De dealer die uw auto zal leveren neemt contact met u op om met u de afspraak voor aflevering van uw nieuwe auto te maken.
De algemene voorwaarden van Nissan Business Finance staan hier.
U kunt uw auto ter reparatie aanbieden bij de Nissan dealer van uw keuze.
U kunt een afspraak voor onderhoud plannen bij de Nissan dealer van uw keuze.
U kunt uw auto ter reparatie aanbieden bij de Nissan dealer van uw keuze.
U kunt een afspraak voor onderhoud plannen bij de Nissan dealer van uw keuze.
Indien de reparatie van uw auto langer dan 48 uur in beslag neemt en u uw auto dus al langer niet kunt gebruiken, biedt Nissan Business Finance u vanaf dat moment vervangend vervoer aan zonder bijkomende kosten.
Al het reguliere onderhoud volgens onderhoudsschema en reparaties die u niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen. Het tussentijds vervangen of aanvullen van olie, ruitenwisservloeistof en ruitenwissers kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn. Neemt u in deze gevallen contact op met uw Nissan dealer.
Voor meer informatie vindt u alle voorwaarden hier.
U kunt uw auto ter reparatie aanbieden bij de Nissan dealer van uw keuze.
Wanneer u winterbanden heeft opgenomen in uw Private Lease contract dan kunt u een afspraak maken bij de Nissan dealer van uw keuze. Heeft u geen winterbanden in uw contract en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nissan Business Finance of uw eigen Nissan dealer.
Uw Eigen Bijdrage bij Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is €0,00 en uw Eigen Bijdrage bij een verwijtbare Casco schade bedraagt €150,00. Wanneer er schade is ontstaan bij een tegenpartij welke door u is veroorzaakt, dan geldt er in dat geval een Eigen Bijdrage WA van €0,00. Mocht er daarnaast schade aan uw eigen auto zijn ontstaan, dan geldt er een Eigen Bijdrage Casco van €150,00. Indien het schadebedrag lager is dan uw Eigen Bijdrage betaalt u alleen het bedrag van de schade en niet de volledige Eigen Bijdrage. Doordat er een Eigen Bijdrage is, kunnen wij de premie laag houden.
Ja. Indien u geen verwijtbare schades rijdt gedurende uw overeenkomst zal Nissan Business Finance uw opgebouwde schadevrije jaren bijhouden.
Indien de reparatie van uw auto langer dan 48 uur in beslag neemt en u uw auto dus al langer niet kunt gebruiken, biedt Nissan Business Finance u vanaf dat moment vervangend vervoer aan zonder bijkomende kosten.
Uw leaseauto is bijna in alle Europese landen verzekerd. Welke landen dit zijn vindt u terug op uw verzekeringsbewijs, ook wel bekend als de groene kaart. Meer informatie betreft de verzekering vindt u in onze verzekeringsvoorwaarden.
U kunt de schade melden door Nissan Business Finance binnen 48 uur een volledig ingevuld Europees Schadeformulier te sturen. Schadeherstel vindt altijd plaats via uw Nissan dealer of indien gewenst bij een door Nissan Business Finance aan te wijzen leverancier.

Heeft u dringend hulp nodig voor bijvoorbeeld schade of pech, dan kunt u Nissan Business Finance 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereiken via ons alarmnummer.

Het alarmnummer en meer informatie vindt u in de berijdershandleiding.
Bij total-loss wordt het contract beëindigd. Indien de schade niet bij een tegenpartij te verhalen is, wordt de eigen bijdrage Casco in rekening gebracht. Daarnaast wordt er een eindafrekening gemaakt met betrekking tot de meer of minder gereden kilometers. Uiteraard gaan wij met u in overleg hoe wij u in deze situatie zo goed mogelijk kunnen helpen.
Voor glasherstel kunt u contact opnemen met uw Nissan dealer.
Bij diefstal dient u hier zo spoedig mogelijk melding van te maken bij Nissan Business Finance en aangifte te doen bij de politie. Het contract wordt beëindigd indien de auto niet binnen 30 dagen na vermissing is teruggevonden. In dat geval wordt er een eindafrekening gemaakt met betrekking tot de meer of minder gereden kilometers. Uiteraard gaan wij met u in overleg hoe wij u in deze situatie zo goed mogelijk kunnen helpen.

Voor alle details vindt u onze verzekeringsvoorwaarden hier.
De staat van de auto en de aanwezigheid van inleverschades wordt vastgelegd in een innamerapport, opgesteld bij onze vestiging in Meerkerk door Macadam, een onafhankelijk expertise bureau. Reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur. Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen geldt de Eigen Bijdrage per schadegeval. Alle details vindt u terug in de inleverhandleiding.
Nee, er is bij Nissan Business Finance geen sprake van een slottermijn. Slechts de meer of minder gereden kilometers worden met u afgerekend en schades die niet onder reguliere gebruikersschades vallen. Een toelichting op aanvaardbare gebruikersschades vindt u hier.
Nee. Nissan Business Finance blijft eigenaar van de auto.
Indien u geïnteresseerd bent om de auto over te kopen kunt u contact opnemen met uw Nissan dealer. Zij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u aan het einde van de contracttermijn ook een nieuw Private Leasecontract aangaan.
Inleveren doet u bij uw Nissan dealer of op de locatie van Nissan Business Finance in Meerkerk.
De definitieve inname van uw auto vindt altijd plaats op de vestiging van Nissan Business Finance in Meerkerk. Tijdens de definitieve inname wordt de staat van uw auto en aanwezigheid van schades bepaald. Dit gebeurd door Macadam, een onafhankelijk expertise bureau, welke u en Nissan Business Finance voorziet van een onafhankelijk innamerapport. Op deze wijze weet u zeker dat u een onafhankelijk oordeel ontvangt over de staat van uw auto op het moment van inname.
Ja, u heeft het recht om bij inname en beoordeling van uw auto in Meerkerk aanwezig te zijn. Hiervoor kunt u contact opnemen met Nissan Business Finance voor het maken van een afspraak.
Ja, pechhulp is inbegrepen bij Nissan Business Finance. Bij aflevering van uw nieuwe auto ontvangt u een berijdershandleiding met alle belangrijke (pechhulp) contactgegevens.
Het kan natuurlijk voorkomen dat u meer of minder kilometers rijdt dan dat u in uw Private Lease contract op heeft laten nemen. Nissan Business Finance vindt het belangrijk dat u niet onnodig met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Om deze reden benaderen wij u eenmaal per jaar met het verzoek uw kilometerstand door te geven. Wanneer u meer of minder kilometers heeft gereden dan in het contract is opgenomen, dan worden deze jaarlijks met u afgerekend tegen de prijs welke op uw contract staat vermeld. Wanneer uw situatie wijzigt door bijvoorbeeld verhuizing of het wijzigen van werklocatie en u voorziet hierdoor een structurele wijziging in het aantal kilometers, dan kunt u contact opnemen met Nissan Business Finance. In overleg zullen wij u voorzien van een aangepast voorstel om onnodige kosten achteraf te voorkomen.
Ja, echter houdt u er rekening mee dat jaarlijks de meer gereden kilometers met u afgerekend worden. Wij adviseren u uw kilometerstand regelmatig te controleren en deze jaarlijks op ons verzoek aan ons door te geven. Zie ook: Ik rijd meer / minder dan afgesproken, en nu?
Nee, dit kan helaas niet. Gedurende de looptijd van de overeenkomst dient u in Nederland woonachtig te zijn. Wij verzoeken u contact op te nemen met Nissan Business Finance.
Omdat het kenteken van de auto geregistreerd wordt op naam van de berijder c.q. contractant worden bekeuringen rechtstreeks naar de berijder verstuurd.
Betalingen worden altijd voldaan via automatische incasso.
Het maandtermijn wordt altijd vooraf geïncasseerd.
Bij Nissan Business Finance betaald u altijd één maandtermijn vooruit. Dit betekent dus dat u betaalt voor de komende maand. Het kan zijn dat op de eerste factuur ook een resterend aantal dagen van de huidige maand van aflevering verwerkt staat. Uw eerst volgende maandfactuur zal dus overeenkomen met het maandtermijn op uw overeenkomst.
Bij een positieve wijziging in uw inkomen hoeft u niets te doen. Mocht uw inkomen negatief wijzigen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.
Bij overlijden van de contractant wordt het contract kosteloos beëindigd. Indien de nabestaanden de overeenkomst wensen voort te zetten, dan kunnen zij contact opnemen met Nissan Business Finance. Deze aanvraag zal op dat moment opnieuw financieel beoordeeld worden en voortzetting van de overeenkomst zal afhankelijk zijn van de uitslag van deze beoordeling.
Neem gerust contact met ons op. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren.
We rekenen erop dat u alsnog uw betalingsverplichting aan ons nakomt. Kunt u de betalingsachterstand niet in één keer betalen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.
Het actuele aanbod van Nissan Business Finance is hier te vinden.
Wanneer u contact opneemt met Nissan Business Finance staan wij u graag te woord.
Nissan Business Finance streeft ernaar om iedere klant de best mogelijke service te bieden. Mocht het toch zo zijn dat u ergens niet tevreden over bent, dan kunt u hier onze klachtenregeling terug vinden. Wij dragen er zorg voor dat wij uw klacht serieus, vertrouwelijk en zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Daarnaast maken wij u er graag op attent dat wij zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease. Vanuit deze stichting is er een geschillencommissie waar u terecht kunt met uw klacht, wanneer u van mening bent dat Nissan Business Finance u niet naar tevredenheid heeft kunnen helpen. Meer informatie over de geschillencommissie van het keurmerk vindt u hier.