Rijd zorgeloos voor een vast bedrag per maand

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. In 3 stappen regel je Private Lease:

1. Samenstellen

Kies uw favoriete model, de looptijd en jaarkilometrage. Past het maandbedrag bij uw situatie?

2. Contract tekenen

U levert de benodigde documenten aan voor financiële goedkeuring. Goedgekeurd? Dan tekent u bij de dealer het contract.

3. Auto ophalen

Alles getekend? Dan rijdt u weg in uw nieuwe Nissan. En u betaalt daarnaast alleen nog maar voor het tanken. Veel rijplezier!

Wanneer private leasen?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is Private Lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten, behalve tanken/opladen en wassen, zijn opgenomen in het maandbedrag. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Private Lease kan ook een uitkomst bieden wanneer u een mobiliteitsbudget krijgt van uw werkgever. Uw Nissan-dealer vertelt u hier graag meer over.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering.

Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease-maandbedrag moeten alle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.
 

Benieuwd naar de modellen van Nissan en financieringsmogelijkheden?

Personenauto's van Nissan

Hulp nodig bij uw keuze?

Zoek een dealer

50

Veelgestelde vragen

Downloads &

Formulieren

Contact

Telefonisch of per mail