Nissan private lease

Voor één vast bedrag per maand rijden in een nieuwe Nissan MICRA? Of heeft u liever de volledig elektrische LEAF? Dat kan, met Nissan Private Lease. In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter-)nationale pechhulp, btw en een volle tank of batterij bij aflevering. U betaalt dus alleen nog voor tanken/opladen en wassen.

Nissan Private Lease is beschikbaar voor de Nissan MICRA, Nissan JUKE, Nissan PULSAR, Nissan LEAF, NISSAN QASHQAI en de Nissan X-TRAIL. Via deze website kunt u een offerte opvragen voor uw favoriete Nissan-model. U kiest simpelweg de gewenste looptijd (2, 3 of 4 jaar) en het gewenste kilometrage. U krijgt dan direct het bijbehorende maandbedrag te zien. Na het samenstellen kunt u de prijsopgave ook per e-mail ontvangen.

Uw geselecteerde Nissan-dealer neemt contact met u op. U tekent, onder voorbehoud van financiële acceptatie, het contract bij uw dealer. Ook de levering en het aan het eind van de looptijd inleveren van de auto verloopt via uw Nissan-dealer. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen weer een nieuw Private Lease-contract af te sluiten.

Wij wensen u veel rijplezier!

Wanneer private leasen?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is Private Lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten, behalve tanken/opladen en wassen, zijn opgenomen in het maandbedrag. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Private Lease kan ook een uitkomst bieden wanneer u een mobiliteitsbudget krijgt van uw werkgever. Uw Nissan-dealer vertelt u hier graag meer over.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering.

Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease-maandbedrag moeten alle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie en onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.
 

Benieuwd naar de modellen van Nissan en financieringsmogelijkheden?

Personenauto's van Nissan

Hulp nodig bij uw keuze?

Zoek een dealer

1 maandbedrag voor alle autokosten

Internationale pechhulp

Vanaf € 222,- per maand

Alleen nog tanken

50

Veelgestelde vragen

Downloads &

Formulieren

Contact

Telefonisch of per mail